NOS VoetbalAangepast

PSV werkt 'fit' toe naar Zulte

PSV werkt met een fitte selectie toe naar de return in de derde voorronde van de Champions League tegen Zulte Waregem. Trainer Phillip Cocu had maandag al zijn manschappen tot zijn beschikking op het trainingsveld in Eindhoven.

PSV gaat de uitwedstrijd tegen Zulte Waregem woensdag in met een voorsprong van 2-0, door de winst van vorige week voor eigen publiek.

Alle spelers zijn ongeschonden uit de openingswedstrijd van de competitie gekomen, zaterdag bij ADO Den Haag (2-3). Alleen de langdurig geblesseerde Luciano Narsingh ontbreekt in de selectie.

PSV reist dinsdag per bus naar Brussel, waar in het Constant Vanden Stock-stadion van Anderlecht de return wordt gespeeld. Het eigen Regenboogstadion van Zulte Waregem voldoet namelijk niet aan de Europese eisen.

Loting

Als PSV erin slaagt de nummer twee van België uit te schakelen, loot de club uit Eindhoven vrijdag in Nyon mee voor de play-offs. Het is nog afwachten of de Brabanders dan een geplaatste status krijgen.

Dat hangt af van Olympique Lyon en Zenit Sint-Petersburg, die de afgelopen jaren meer Europese punten hebben behaald en daardoor hoger staan op de UEFA-ranking. Als beide clubs de play-offs halen, is PSV ongeplaatst en treft het in de laatste voorronde van de Champions League Arsenal, AC Milan, Schalke 04, Lyon of Zenit.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl