NOS NieuwsAangepast

Nederland 3 nu ook online live te bekijken

Vanaf vandaag kun je ook online live kijken naar je favoriete programma's op Nederland 3. Ook Nederland 1 en 2 zijn live te zien via internet. Dat kan allemaal op de nieuwe website van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO.nl). Niets is te gek: live radio luisteren, uitzendingen terugkijken, 't kan allemaal.

Nadat ze regelmatig de vraag kregen waarom er op uitzendinggemist.nl geen GTST te kijken was, vonden ze het bij de NPO hoog tijd om meer bekendheid en duidelijkheid te krijgen over wat er allemaal onder de NPO valt. Vandaar dat ze nu allerlei maatregelen nemen om alles onder de noemer NPO te laten vallen.

Vorig jaar kocht de NPO de domeinnaam NPO.nl over van de Nederlandse Postduiven Organisatie voor 100.000 euro, waardoor de aparte websites omroep.nl en publiekeomroep.nl werden geschrapt. Binnenkort gaan ook de websites van de zenders en uitzendinggemist offline. Vanaf dan is alles te vinden op NPO.nl.

Een andere maatregel die de NPO gaat invoeren is dat de zenders in plaats van Nederland 1, 2, en 3 een nieuwe naam krijgen: NPO 1, 2 en 3. Hierop kwamen nogal wat negatieve reacties, onder andere over de radiojingles, die dan niet meer lekker klinken.

Door: Loes

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl