NOS NieuwsAangepast

Derksen vertrekt in augustus bij VI

Johan Derksen stapt in augustus op als hoofdredacteur van het tijdschrift Voetbal International (VI). Thijs van Veghel en Tom van Hulsen volgen hem op.

Derksen maakte eerder al bekend dat hij dit jaar zou stoppen bij het weekblad. Hij is er 13 jaar hoofdredacteur. In totaal werkt hij al 36 jaar bij het voetbaltijdschrift.

WPG Uitgevers schrijft dat onder Derksens leiding VI is uitgegroeid tot een succesvol mediamerk, met een televisieprogramma, een radiostation, een website en een boekenuitgeverij. De komende 4 jaar blijft Derksen nog columnist en blijft hij hoofdredacteur van de boekenuitgeverij.

Vertrouwen

De opvolgers van Derksen werken nu ook bij VI. Van Veghel is chef redactie en wordt straks journalistiek leider. Van Hulsen is al een tijd adjunct-hoofdredacteur en houdt zich straks bezig met financiën, de eindredactie, fotoredactie en de lay-out van het blad.

Derksen heeft het volste vertrouwen in zijn opvolgers: "Ik sta mijn werkkamer op 1 augustus met plezier af aan Thijs van Veghel en ik weet dat de organisatie in goede handen is bij Tom van Hulsen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl