Knappe zege PEC op Feyenoord

In een zeer aantrekkelijke wedstrijd die alle kanten op kon, heeft PEC Zwolle met 3-2 Feyenoord geklopt.

Na zes minuten stond het 2-0. De 1-0 was misschien een lucky (via Graziano Pellè kwam de bal in het doel), de 2-0 mocht er zijn: Arne Slot lanceerde Darryl Lachman, die kalm bleef.

Tegen de rust werd Feyenoord sterker en plots sloeg Pellè twee keer toe, waarvan één keer met een omhaal: 2-2.

Het bleef boeiend met twee teams die op de winst speelden. Tonny Vilhena had met een lob moeten scoren, Erwin Mulder redde knap bij een inzet van Denni Avdic.

Even later ging Mulder in de fout bij een corner en scoorde Avdic alsnog: 3-2. Bruno Martins Indi en vooral Lex Immers waren nog dichtbij de gelijkmaker, maar PEC bleef overeind.