NOS NieuwsAangepast

Bidens lach valt twitteraars op

Was het de vorige keer Pino die de gemoederen bezighield op Twitter na het debat, dit keer is de lach van vicepresident Joe Biden trending topic na het Amerikaanse kiesdebat.

Het viel kijkers en commentatoren op dat Biden vaak breedlachend toehoorde als zijn tegenstander Ryan zijn punt maakte. Op Twitter werd veel gereageerd op de geamuseerde houding.

De reacties op de brede lach liepen uiteen. Aanhangers meenden dat Biden liet zien dat hij van het debat genoot, in tegenstelling tot Obama vorige week. De president staarde meer naar zijn katheder als Romney aan het woord was.

Neerbuigend

Tegenstanders vonden het getuigen van weinig respect voor zijn tegenstander. Het zou betekenen dat hij Ryan niet serieus nam en vonden hem neerbuigend overkomen.

"Ik weet niet of de tv-camera's de glans van Bidens tanden wel aankunnen", twitterde Time-journalist Michael Scherer. "Je kunt maar beter kijken met je zonnebril op."

'Roflmao'

"Joe Biden verrekt nog een lachspier", twitterde een andere gebruiker. De Republikeinen brachten kort na het debat al een verkiezingsspotje uit waarin de lach van Biden de hoofdrol speelt. Daarin wordt getoond hoe Biden lacht als het over Iran en de slechte economie gaat. "Vicepresident Biden moet lachen, u ook?"

Nog tijdens het debat richtte iemand ook al het Twitter-account @LaughinJoeBiden op, waar alleen maar tweets als 'lol', ':D' en 'roflmao' op verschenen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl