NOS NieuwsAangepast

'Het liefst een man met tanden'

Het kan je niet ontgaan zijn, in Nederland is wéér een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw begonnen. Niet alleen Nederlandse boeren hebben er moeite mee, een vrouw vinden. Ook in de Amerikaanse staat Alaska lukt dat veel mannen maar niet. Niet gek als je bedenkt dat de verhouding vrouw-man er 1 op 8 is, en in sommige afgelegen gebieden zelfs 1 op 35.

Hoge hakken

"Als er een vrouw voorbijkomt op hoge hakken en in een jurk, komt het hele leven er tot stilstand", vertelt Susie Carter, die deze eenzame mannen te hulp schiet. Dat doet ze met een speciale glossy. In 'Susie's Alaska Men' kunnen mannen zich aanprijzen bij vrouwen die een man zoeken.

Het zijn vaak moeders die Susie inschakelen omdat ze vinden dat hun zoon vereenzaamt en nodig aan de vrouw moet. En dat is vaak nog niet makkelijk.Voor ze op de foto mogen voor in het blad moet er vaak nog wel wat gebeuren. "Ik moest één man echt uitleggen dat vrouwen toch wel een man met tanden willen, dus dat hij iets aan zijn gebit moest doen", zegt Susie.

Zelfgevangen vis

Vooral vrouwen uit grote steden reageren op de advertenties van de mannen in de glossy. Zij voelen zich aangetrokken tot het buitenleven. Maar het gaat niet altijd goed. "Eén vrouw uit New York kwam op hoge hakken en in een mini-jurk aan, maar haakte al na de eerste date waarop ze ging kanoën af", zegt Susie. De mannen hebben dan ook vaak niet echt een goed idee bij wat vrouwen willen. "Veel mannen poseren met een zelfgevangen vis in hun handen. Ze denken dat dat mannelijk is en dat ze dan uitstralen dat ze een goede echtgenoot zijn. De meeste vrouwen lachen daar alleen maar om".

Net als Boer zoekt Vrouw in Nederland gaat de glossy van Susie al een tijdje mee want het werkt volgens haar eigen zeggen goed. "Bijna alle mannen die in mijn glossy hebben gestaan zijn na 6 maanden bezet", zegt ze.

Door: Sanne

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl