Beelden overval hebben resultaat: 95 tips

Aangepast op

De aanpak van de politie in de zaak om de moord op een Haagse juwelier heeft effect. 95 tips heeft de politie inmiddels binnengekregen. En omdat een groot deel van de tips ook echt bruikbaar lijkt, werkt de politie nu met twee keer zoveel man. Ruim 40 rechercheurs zijn er nu druk mee.

Beelden

Zaterdagmiddag heeft de politie 500 flyers in de buurt van de Beeklaan uitgedeeld. "We gaan er 500 folders bij laten drukken. Ook worden er billboards neergezet. We doen er alles aan om de daders op te sporen'', zegt een politiewoordvoerster.

De foto's en videobeelden van de overval stonden al op internet en er is een deel op televisie uitgezonden. Met het vrijgeven van dit materiaal hoopt het rechercheteam er achter te komen wie de twee verdachten zijn, en waar ze zich op dit moment bevinden.

Een vrouw die zegt dat ze erg geraakt is door de overval, biedt via de politie 5.000 euro voor de gouden tip. Met het tipgeld van de politie komt de beloning daarmee op 20.000 euro.

Bij de overval op een juwelierszaak in Den Haag kwam woensdag de 47-jarige eigenaar om het leven. Hij werd neergeschoten en overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Door: Wiske