Utrecht richt zich op tegen VVV

FC Utrecht heeft een 4-2 zege geboekt op VVV-Venlo, dat in de Domstad een 2-0 voorsprong uit handen gaf.

VVV leek goede zaken te gaan doen in de kelder van de eredivisie nadat Barry Maguire (na zwak verdedigen) en Michael Uchebo (bekeken schuiver) scoorden.

Nog voor de rust was de voorsprong echter verdampt; Dave Bulthuis scoorde na een vrije trap van Yoshiaki Takagi en de met een tulband getooide Frank Demouge uit een corner van de Japanner.

Vervanger Demouge scoort ook

De zwaargehavende Demouge (twee bloedende hoofdwonden en een blauw oog) maakte na de rust ook de 3-2 weer op aangeven van Takagi om kort daarna moegestreden uit te vallen.

Zijn vervanger Alexander Gerndt schoot de 4-2 in het dak van het doel en wie voor de assist zorgde laat zich raden... wederom Takagi.