NOS NieuwsAangepast

"Meest fotogenieke man ter wereld"

Nog geen twee weken geleden kende niemand Zeddie Little, maar ondertussen is hij wereldberoemd. " De meest fotogenieke man ter wereld" , zo wordt Little genoemd. En hij hoefde er alleen maar voor te lachen.

"Ongelooflijk verhaal"

"Eigenlijk zag ik gewoon opeens een vriend tijdens het lopen en ik wuifde naar hem", zegt Zeddie. "Daarom die lach. Toen ik me omdraaide zag ik de lens, waarna zich een ongelooflijk verhaal afspeelde."

De 25-jarige Little liep mee in de marathon in zijn woonplaats Charlestone, South Carolina en werd gefotografeerd door amateurfotograaf Will King. Deze fotograaf plaatste de foto op Flickr.

Viral

Daarna ging het snel; een website plaatste de foto en bestempelde hem als 'Facebomb'. De foto ging daarna viral en is inmiddels 1,4 miljoen keer bewerkt en geüpload.

Little en King genieten van hun plotselinge roem; ze zijn al te gast geweest in Goodmorning America en op het ABC nieuws. Ook regent het huwelijksaanzoeken voor Little maar hij moet de geïnteresseerden helaas teleurstellen: hij heeft al een vaste relatie.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl