NOS NieuwsAangepast

'Voor' en 'na' in 5 uur? Het kan!

"Maak van dat buikje een wasbordje in drie weken met de super ab cruncher." Als je wel eens een dagje ziek of met een kater op de bank voor de tv hebt gehangen, dan ken je Amerikaanse reclames voor revolutionaire fitnessproducten wel. Of wat dacht je van de advertenties voor een "snel, efficiënt en fantastisch" dieetproduct. Altijd gebruiken dat soort adverteerders een 'voor' en 'na'-foto.

Fake.

Helemaal niet, bewijst bodybuilder Pete in een video. Hij maakt binnen vijf uur een foto van zichzelf met een dikke uitgelubberde buik en een superstrakkke sixpack. En dat kun jij ook. Als je tenminste eerst zorgt dat je het afgetrainde lichaam bezit, dat je op de 'na'-foto wilt hebben.

Na en voor

Hoe werkt het? Pete maakt eerst een 'na'-foto van zichzelf. Hij gaat daarvoor naar de sportschool om zijn lichaam nog even goed op te pompen. Hij spuit zijn lijf in met bakspray zodat het extra glimt en maakt de foto.

Vervolgens is het tijd voor de 'voor'-foto. Hij ploft op de bank, propt zichzelf vol met pasta, een zak chips, een fles cola light en pak chocolademelk. Het resultaat: een uitgezakt, vet lichaam, oftewel: de perfecte 'voor'-foto.

Door: Elger

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl