VVV verrast met zege op Feyenoord

VVV-Venlo heeft de rode lantaarn na een dag weer overgedaan aan Excelsior. De Limburgers klopten verrassend, maar niet onverdiend, een mat Feyenoord met 2-1.

Feyenoord startte overtuigend, kwam snel op voorsprong via Bruno Martins Indi, maar gaf daarna het initiatief weg.

Nadat VVV met twee hoekschoppen voor dreiging had gezorgd, maakte Bryan Linssen knap gelijk. Voor rust werd het zelfs 2-1. Ismo Vorstermans was de maker, toen de Feyenoord-defensie, bij opnieuw een corner, niet attent was.

VVV bleef in de tweede helft de betere ploeg. Feyenoord creëerde nog maar één kans; Anass Achachbar kopte over. VVV kreeg er meer, maar met name Steven Berghuis en Maya Yoshida vergaten het vroegtijdig te beslissen.