Eerste zege dit seizoen voor VVV

VVV-Venlo heeft zijn eerste zege van het seizoen binnen. In eigen huis wonnen de Limburgers verdiend met 4-1 van RKC Waalwijk.

Maya Yoshido opende de score; hij troefde bij een corner Evander Sno af in de lucht. Yanic Wildschut maakte er kort voor de rust 2-0 van na een fraaie rush vanaf de eigen helft.

De twee kansen voor RKC voor de pauze werden jammerlijk gemist door Aaron Meijers.

Braber brengt spanning terug

Na rust had VVV rap op 4-0 kunnen komen maar Michael Uchebo verzuimde tot twee keer toe af te spelen.

Met een prachtige volley over doelman Wilko de Vogt bracht Robert Braber de spanning voor even terug, maar die ebde weg na treffers van Uchebo's vervanger Uche Nwofor (3-1) en Bryan Linssen. In de laatste minuut miste Braber nog een strafschop.