Feyenoord morst bij Heracles

Feyenoord heeft na twee overwinningen zijn eerste punten verspeeld. De ploeg bleef bij Heracles Almelo op 1-1 steken.

In de gelijkopgaande eerste helft was Heracles gevaarlijk bij Willy Overtooms vrije trap en moest Feyenoord het hebben van afstandsschoten van Stefan de Vrij, Leroy Fer en Jerson Cabral.

Heracles werd na rust sterker en nadat Samuel Armenteros een prachtige combinatie met Darl Douglas niet doeltreffend had afgerond, kwamen de Almeloërs door Glynor Plet op 1-0. De invaller scoorde bij zijn eerste actie op aangeven van Overtoom.

Nadat Remko Pasveer bij een inzet van Ron Vlaar de 1-1 nog had voorkomen, kwam Feyenoord langszij door Guyon Fernandez, die het laatste tikje gaf na een fraaie actie van Ruben Schaken.