Politieonderzoek in Bushey, waar gisteravond drie vrouwen werden omgebracht
NOS Nieuws

Verdachte van moord op vrouw en twee dochters van BBC-commentator aangehouden

De verdachte van een drievoudige moord die gisteravond ten noordwesten van Londen werd gepleegd, is na een klopjacht van de politie aangehouden. De 26-jarige Kyle Clifford werd op een begraafplaats in Noord-Londen gearresteerd en is gewond naar een ziekenhuis overgebracht, melden Britse media.

Clifford zou gisteravond de vrouw en twee van de drie dochters van BBC-sportcommentator John Hunt hebben omgebracht. De slachtoffers waren 61, 28 en 25 jaar.

'Kruisboogaanval'

De verdachte is volgens verschillende Britse media de ex-vriend van een van de gedode dochters. Hij zou bij zijn aanval op de vrouwen een kruisboog en andere wapens hebben gebruikt.

De Britse krant The Daily Mail meldt dat Hunt de lichamen dinsdagavond vond, nadat hij thuiskwam van zijn werk als radiosportcommentator bij de BBC. Zijn werkgever bevestigde vandaag dat de omgebrachte vrouwen familieleden van Hunt zijn.

In een mail aan werknemers omschrijft de Britse omroep het nieuws als "volkomen verwoestend". De BBC zegt Hunt alle mogelijke steun te bieden.

Hoe de verdachte gewond is geraakt, is niet bekend. Bij de aanhouding zijn geen schoten gelost.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl