NOS Nieuws

'Diddy' na mishandelingsvideo: 'Walgde toen ik het deed en ik walg nu'

De Amerikaanse rapper en muziekbaas Sean 'Diddy' Combs geeft in een video op Instagram toe dat hij zijn ex-vriendin, r&b-zangeres Cassie Ventura, heeft mishandeld. Eerder ontkende hij dat, maar vrijdag kwamen er bewakingsbeelden vrij waarop de mishandeling te zien is.

Bekijk hier de video waarin hij sorry zegt:

'Diddy' zegt sorry na mishandelingsvideo

Combs zegt in zijn video dat het hem "heel erg spijt." Combs: "Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden in die video. Ik walgde toen ik het deed en ik walg nu." Ook noemt hij zijn gedrag "onvergeeflijk."

Op de bewakingsbeelden van een hotel uit 2016 is te zien dat Combs achter zijn ex-vriendin aanrent, haar op de grond gooit, meerdere keren schopt en over de grond sleept.

Combs zegt in zijn video dat hij in die tijd in een heel donkere periode zat en dat hij professionele hulp heeft gezocht. "Ik ben naar therapie gegaan, ik ben naar een afkickkliniek gegaan." Verder zegt hij dat hij elke dag probeert een beter mens te worden. "Ik vraag niet om vergeving, het spijt mij echt."

De bewakingsbeelden van de mishandeling. Let op, schokkende beelden.

Beelden van rapper Diddy die ex-vriendin mishandelt

De beelden komen overeen met de inmiddels afgehandelde rechtszaak die Ventura had aangespannen, waarin ze Combs beschuldigde van jarenlang seksueel, fysiek en emotioneel misbruik. Combs heeft hierin altijd ontkend. In de zaak heeft Ventura een schikking getroffen met haar ex.

De zaak van Ventura staat niet op zich. Sinds november lopen er vijf andere civiele rechtszaken tegen Combs waarin hij wordt beschuldigd van seksueel wangedrag en andere illegale activiteiten. Ook deze beschuldigingen heeft hij altijd ontkend. In april hebben autoriteiten huizen van Combs doorzocht als onderdeel van een federaal onderzoek door een team dat zich bezighoudt met mensenhandel.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl