NOS NieuwsAangepast

Dode gevonden in uitgebrande schuur Berkel en Rodenrijs

In een uitgebrande schuur in Berkel en Rodenrijs is vanochtend een lichaam in een auto gevonden. Gisteren woedde daar een grote brand.

Volgens de politie waren er al snel vermoedens van brandstichting. In de buurt van de schuur werden gisteren twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Rotterdammer. De politie doet onderzoek naar hun betrokkenheid.

Volgens de regionale omroep Rijnmond werd het lichaam vanochtend gevonden door de 13-jarige zoon van de eigenaar van de schuur.

De verhuurder vertelt dat ze vanmorgen het lichaam in de schuur vonden:

Dode gevonden na brand in Berkel en Rodenrijs

De brand brak gisteren rond 15.30 uur uit. De vlammen sloegen ook over naar een huis met een rieten dak dat aan de schuur vastzit. De brandweer was de hele avond bezig met blussen. Even voor 01.00 uur 's nachts was de brand onder controle.

Volgens de omroep konden hulpdiensten niet eerder de schuur binnen en was het de bedoeling dat forensische onderzoekers vanochtend als eerste naar binnen zouden binnengaan, maar was de jongen hen voor. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekendgemaakt.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl