NOS NieuwsAangepast

Podcast De Dag: het einde van Vitesse?

Het was zelfs spannend of het elftal dit seizoen zou kunnen afmaken. Er is nu een noodplan bedacht om dat veilig te stellen, maar daarmee is de club uit Arnhem is nog lang niet uit de problemen. Vitesse had jarenlang een Russische eigenaar die de tekorten dichtte, maar sinds de inval in Oekraïne niet meer.


In de podcast vertelt Vitesse-watcher van de NOS Sander Maassen van den Brink hoe spannend het nu is voor de club in geel en zwart, en hoe supporters en spelers deze tijd doorstaan. Quote-hoofdredacteur Paul van Riessen vertelt hoe en waarom de Russische investeringen de toekomst van Vitesse gingen bepalen.

Reageren? Mail dedag@nos.nl

Presentatie en montage: Mattijs van de Wiel

Redactie: Lieke Loman en Rosa Juffer

Deze aflevering van De Dag kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren.

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl