De auto richtte veel schade aan
NOS NieuwsAangepast

Auto rijdt pand dagbesteding binnen, bestuurder gevlucht

In Roosendaal is afgelopen nacht een auto het gebouw van een dagbesteding binnengereden. De bestuurder ging er na het ongeluk vandoor. De auto kwam volledig in het pand te staan en richtte een ravage aan.

Het voertuig reed eerst door een hek en door de tuin, en ramde vervolgens de pui van het gebouw. De auto kwam in een lokaal van de dagbesteding aan de Gerard ter Borchstraat tot stilstand. Voor zover bekend was op dat moment niemand in het gebouw, meldt Omroep Brabant.

De melding kwam rond 02.00 uur binnen. Enkele buurtbewoners hebben de knal gehoord, zegt een woordvoerder van de politie. "Volgens hen was de bestuurder wel gewond, maar ging hij er toch vandoor." Hoe gewond de bestuurder was, weet de woordvoerder niet. "Het kunnen ook een paar schrammen zijn geweest."

De bestuurder is nog niet gevonden en het is nog niet bekend waardoor de auto het gebouw in is gereden. De politie doet onderzoek naar de zaak. De auto is door een bergingsbedrijf uit het pand gehaald.

Het is nog niet bekend wat de gevolgen zijn voor de dagbesteding. In het pand worden activiteiten georganiseerd voor mensen met een beperking.

Auto rijdt dagbesteding binnen in Roosendaal

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl