Cristiano Ronaldo
NOS Voetbal

Ronaldo laat zich gaan met 'obsceen gebaar' na Messi-geroep, onderzoek gestart

Cristiano Ronaldo staat weer in de schijnwerpers in Saudi-Arabië. Niet door zijn voetbalkunsten deze keer, maar door een 'obsceen gebaar'. Dat zou de Portugese stervoetballer hebben gemaakt nadat er veelvuldig 'Messi' naar hem geroepen werd.

De Saudische bond is een onderzoek gestart naar zijn gedrag.

Op beelden op sociale media is te zien hoe de 39-jarige Ronaldo zijn fans provoceert. Eerst doet hij een hand achter zijn oor en daarna maakt hij met zijn rechterhand een gebaar richting de tribunes. Er zou veelvuldig de naam van zijn concurrent Messi geroepen zijn.

Dit voorval gebeurde rond de wedstrijd tussen Al Nassr, de club van Ronaldo, en Al Shabab. Al Nassr won met 3-2 en Ronaldo maakte de openingstreffer uit een strafschop.

Ronaldo valt vaker op met zijn gedrag

De Portugese aanvaller valt vaker op met zijn gedrag in Saudi-Arabië. Een paar weken geleden verscheen er nog een filmpje online waarbij de sterspeler in de catacomben een sjaal van de tegenstander langs zijn kruis haalde.

Maar Ronaldo valt niet alleen met negatief gedrag op in het Midden-Oosten. Onlangs heeft de spits in een sportieve bui een schwalbe opgebiecht, waarna de toegekende strafschop alsnog werd ingetrokken.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl