NOS NieuwsAangepast

Jongen (13) omgekomen bij ongeluk met camper bij Deil

Bij een ongeluk met een camper op de A2 bij knooppunt Deil is een 13-jarige jongen uit Utrecht om het leven gekomen. Zes andere inzittenden van de camper zijn naar het ziekenhuis gebracht na het eenzijdige ongeval, meldt de politie in Gelderland.

De politie kreeg rond 02.45 uur een melding binnen van een ernstig ongeval met een camper. Het ongeluk gebeurde op de A2 naar het zuiden, bij de afslag naar de A15 richting Nijmegen. Het dodelijke slachtoffer overleed ter plaatse. Hoe het met de andere inzittenden gaat, is niet bekend.

Het is niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren De politie laat aan Omroep Gelderland weten dat het ging om een "noodlottig eenzijdig ongeluk". Er wordt daarom geen verder onderzoek gedaan naar de toedracht.

Vanwege het ongeluk waren vannacht de twee verbindingswegen naar de A15 enige tijd afgesloten. Rond 08.00 uur waren de wegen weer vrijgegeven.

Ook in Deventer is een dode gevallen bij een eenzijdig ongeval. Dat gebeurde gisteravond, even voor 21.00 uur. De bestuurder en een andere inzittende raakten zwaargewond.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl