Aridane (l) in duel met Joselu (r)

Weer averij koploper Real Madrid bij stadgenoot Rayo Vallecano

Real Madrid heeft in de Spaanse competitie op bezoek bij stadgenoot Rayo Vallecano punten gemorst. De koploper van LaLiga speelde met 1-1 gelijk bij de nummer veertien. Vorig seizoen won Rayo de derby in het eigen Vallecas-stadion met 3-2 en dit seizoen kwam Real in eigen huis niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Dit keer leek de Koninklijke snel orde op zaken te stellen. In de derde minuut kwam Real uit een counter op 1-0. Federico Valverde zette voor en Joselu schoot binnen.

De bezoekers speelden echter in een te laag tempo om de tegenstander stuk te spelen en nadat de VAR een handsbal van Eduardo Camavinga had geconstateerd, kwam Rayo via een strafschop van Raúl De Tomás in de 27ste minuut op 1-1.