NOS NieuwsAangepast

Podcast Oog: een politieke terugblik, een vrouwelijke commando en de overgang

Deze week in de podcast: onze politiek duiders Wilma Borgman en Lars Geerts blikken terug op een bijzonder politiek seizoen, met de vraag: wat is er eigenlijk allemaal gebeurd?

Verder:

  • In België worden fouten gemaakt bij de restauratie van het beroemdste schilderij van het land, Het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck. Wat gaat er mis?
  • Voor het eerst in negen jaar heeft een vrouw de fysiek en mentaal slopende opleiding van de luchtmobiele brigade doorlopen. Hoe heeft Pleun dat voor elkaar gekregen?
  • En bij de overgang komt veel meer kijken dan alleen opvliegers. Waarom wordt het nog altijd onvoldoende serieus genomen?

Deze aflevering van Het Beste uit het Oog kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren.

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl