NOS NieuwsAangepast

Podcast De Dag: de mailbox van de NOS in oorlogstijd

Alleen in coronatijd kwamen er meer mails binnen bij de NOS, dan nu. De oorlog tussen Israël en Hamas en de artikelen en reportages daarover roepen veel reacties op. Hoofdredacteur van NOS Nieuws Giselle van Cann is geraakt door de reacties. In podcast De Dag legt ze uit hoe zij en de NOS omgaan met al die meningen en visies op het conflict.

En hoe is dat als je in Israël en de Palestijnse gebieden bent en verslag doet? Sander van Hoorn was daar ruim tien jaar geleden correspondent en is nu terug om verslag te doen. Hij vertelt hoe de reacties zijn werk beïnvloeden.

Reageren? Mail dedag@nos.nl

Deze aflevering van De Dag kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren.

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl