NOS NieuwsAangepast

Dronken man rijdt in op bruiloft in Cambodja, Nederlands stel raakt gewond

Twee Nederlanders zijn gisteren gewond gewond geraakt bij een bruiloftsfeest in Cambodja toen een dronken automobilist op hen inreed. Een kennis van de twee bevestigt aan de NOS dat het om het bruidspaar gaat. Zij werden naar het ziekenhuis gebracht, maar waren niet ernstig gewond.

Het incident gebeurde in het dorp Chroy Neang Nguon, in de noordelijke provincie Siem Reap. Lokale media schreven aanvankelijk dat dertien mensen door de aanrijding gewond raakten, maar daarvan zou geen sprake zijn. Hoeveel gasten er op de bruiloft waren is niet precies duidelijk.

De Khmer Times, dat beelden van de gebeurtenis publiceerde, schrijft dat de dronken automobilist de controle over de auto verloor en toen de feestlocatie in reed. Op de beelden is te zien dat de bruid als een van de eersten wordt aangereden door de auto. Waardoor de chauffeur inreed op de mensen is niet duidelijk.

Bestuurder overmeesterd

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de aanrijding bevestigd. Dat laat weten dat de betrokkenen consulair worden bijgestaan en er contact wordt gehouden met de lokale autoriteiten. "Om privacyredenen doen we geen verdere uitspraken over de identiteit of omstandigheden van mensen", meldt het ministerie verder.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl