Kylian Mbappé
NOS Voetbal

Al-Hilal biedt 300 miljoen voor Mbappé (en 700 miljoen salaris), PSG wil onderhandelen

Een vertrek van Kylian Mbappé uit Parijs lijkt aanstaande. Paris Saint-Germain geeft de aanvaller toestemming om te onderhandelen met Al-Hilal. De club uit Saudi-Arabië wil 300 miljoen euro betalen voor de Franse superspits.

Al-Hilal heeft een eenjarig contract klaar liggen en zou een salaris van 700 miljoen euro willen betalen.

Saudische clubs halen deze zomer massaal grote spelers weg uit Europese competities. Karim Benzema, N'Golo Kante, trainer Steven Gerrard en Roberto Firmino hebben recent hun handtekening in Saudi-Arabië gezet.

De Portugese wereldster Cristiano Ronaldo speelt al een halfjaar in de golfstaat. Al-Hilal nam eerder deze zomer Kalidou Koulibaly van Chelsea, Sergej Milinkovic-Savic van Lazio en Ruben Neves van Wolverhampton over.

Geen trainingskamp

Mbappé ligt overhoop met de leiding van PSG. De 24-jarige aanvaller weigert zijn contract dat nog één jaar doorloopt te verlengen, waarna de Franse club hem passeerde voor een trainingskamp in Japan.

Mbappé werd lange tijd in verband gebracht met Real Madrid. Volgens de Franse sportkrant L'Équipe was er de afgelopen dagen nog druk contact tussen FC Barcelona en PSG over een eventuele transfer van Mbappé.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl