NOS NieuwsAangepast

Podcast Oog: terugblik op tijdperk Rutte en een hacker in de sportwereld

Het grootste datalek in de sportwereld. Daarvoor zou hacker Rui Pinto verantwoordelijk zijn. In Portugal staat hij terecht voor afpersing en computervredebreuk. De uitspraak kan grote gevolgen hebben in de wereld van de technologische beveiliging. Alleen de uitspraak is voor de zoveelste keer uitgesteld. Cybersecurity-expert Dave Maasland weet waarom.

Verder was het natuurlijk een turbulente politieke week. Premier Rutte en verschillende andere politici maakten bekend na de verkiezingen de politiek te verlaten. Een terugblik op de carrière van Mark Rutte.

Ook Ingmar Heytze nam met een gedicht afscheid van de premier.

Deze aflevering van Het Beste uit het Oog kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl