Bij het ongeluk waren drie auto's betrokken
In samenwerking met
NH
NOS NieuwsAangepast

Drie doden bij ongeluk Markenbinnen

Bij een ongeluk bij Markenbinnen (Noord-Holland) zijn drie mensen omgekomen. Een 21-jarige man uit Breda overleed gisteravond ter plekke. Een tweede inzittende raakte zwaargewond en overleed later aan zijn verwondingen.

Hulpdiensten vonden vandaag een derde slachtoffer in het water:

Drie doden bij ongeluk Markenbinnen

Bij het ongeluk op de N246 botsten iets voor middernacht drie auto's op elkaar. Een van de auto's schoof daarna honderden meters door, sloeg over de kop en belandde in het water.

Een van de inzittenden, een 21-jarige man uit Amersfoort, werd daarbij uit de auto geslingerd, schrijft NH Nieuws. Hij overleed in het ziekenhuis. De Bredanaar, ook 21 jaar oud, was al overleden toen hij door hulpdiensten uit de auto werd gehaald. De inzittenden van de andere twee auto's bleven ongedeerd.

Derde inzittende

De politie vermoedde al dat er nog een derde persoon in de auto van de slachtoffers zat. Hulpdiensten hebben de hele nacht naar het mogelijke slachtoffer gezocht. Vanochtend heeft een duikteam van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) de zoekactie overgenomen. Uiteindelijk is het lichaam van de inzittende gevonden in de Markervaart.

De scheepvaart in de Markervaart tussen de Enge Stierop en de Tapsloot werd gestremd voor het onderzoek.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl