Timon Wellenreuther
NOS Voetbal

Feyenoord neemt doelman Wellenreuther definitief over van Anderlecht

Timon Wellenreuther maakt ook de komende seizoenen deel uit van de Feyenoord-selectie. De 27-jarige doelman werd afgelopen seizoen gehuurd van Anderlecht en tekent nu een tweejarig contract bij de landskampioen uit Rotterdam.

Wellenreuther kwam dit seizoen veertien keer in actie voor Feyenoord, toen eerste keeper Justin Bijlow door een blessure niet beschikbaar was.

"Het is zowel voor Feyenoord als voor mij persoonlijk een bijzonder mooi en goed seizoen geweest", zegt Wellenreuther op de website van Feyenoord.

"Ik heb hier snel mijn draai kunnen vinden en ben blij dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren toen ik de kans kreeg. Ik kijk ernaar uit de stijgende lijn na de zomerstop samen door te trekken."

Een hoogtepunt voor Wellenreuther was de wedstrijd tegen Ajax, toen hij vlak voor tijd een treffer van Mohammed Kudus voorkwam.

Wellenreuther redde Feyenoord op instinct: 'Vinger erachter krijgen bleek genoeg'

Afgelopen week kreeg Wellenreuther nog een afscheidscadeau van de club, omdat zijn huurcontract was afgelopen. Toen was al duidelijk dat hij mogelijk langer in Rotterdam zou blijven.

Ook van Ofir Marciano (aflopend contract) en Sebastian Szymański (gehuurd) werd al afscheid genomen, maar ook zij blijven mogelijk langer verbonden aan Feyenoord.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl