NOS Voetbal

Veerman en familie worden bedreigd na vertrek Van Nistelrooij: 'Is een schijtwereld'

Veerman en familie worden bedreigd na vertrek Van Nistelrooij: 'Is een schijtwereld'

"Het is ongelooflijk. Ik krijg allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie. Mijn zaakwaarnemer zou zogenaamd het lek zijn. Hij wordt óók bedreigd. Het is niet te filmen, Ik ben heel pissig over deze week."

PSV-middenvelder Joey Veerman is iemand die nooit een blad voor de mond neemt, ook dit keer niet, na de 2-1 zege in Alkmaar. Onderwerp is het plotselinge vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij afgelopen woensdag.

Veerman zou volgens berichtgeving totaal niet gelukkig zijn geweest met Van Nistelrooij. "Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven. Ik ben lichtelijk verbaasd daarover. Eigenlijk was het gewoon een kutweek."

Succes gewenst

Want Veerman beweert helemaal niets te maken hebben met het opstappen van Van Nistelrooij. "Ik heb hem twee dagen geleden een app gestuurd en heel veel succes gewenst. En ook gezegd dat alles wat in de media is verschenen over mij, gewoon niet waar is."

Dat hij en zijn geliefden momenteel onder een vergrootglas liggen, doet Veerman heel veel pijn. "Ik word hopelijk vader over vijftien weken. Mijn vriendin had een foto op social media geplaatst met een echo. Daar komen dan allerlei reacties onder te staan en die zijn niet mals. Allemaal gekke berichten."

Dan, met een enorm uitroepteken: "De voetbalwereld is echt een schijtwereld!"

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl