Hulpverleners bij de woning
NOS Nieuws

Man doodgeschoten in huis in Rotterdam, verdachte uren later opgepakt

In een woning in Rotterdam is vanmiddag een man doodgeschoten. De 47-jarige bewoner van het huis werd nog gereanimeerd, maar hij overleed ter plekke.

De schutter sloeg na zijn daad op de vlucht. Enkele uren later arresteerde de politie in Capelle aan den IJssel een 18-jarige verdachte.

Jongen gebeten door hond

De schietpartij was rond 16.00 uur in Delfshaven, in het westen van de stad. In de woning aan de Rösener Manzstraat was ook een hond, die een jongen van 14 heeft gebeten. De jongen, die ten tijde van het schietincident in de woning was, is met bijtwonden naar het ziekenhuis gebracht en wordt later gehoord door de politie. Een derde persoon die erbij was, wordt ook nog gehoord.

Verdere details over de schutter en zijn motief kon de politie nog niet geven. Wel vermoedt de politie dat het gaat om geweld in de relationele sfeer. Over de precieze relatie tussen de betrokkenen is nog niets bekendgemaakt.

De hond is met hulp van de dierenambulance uit de woning gehaald en wordt opgevangen op een andere locatie. Daar wordt bepaald wat er met het dier gebeurt.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl