Tallon Griekspoor
NOS Sport

Griekspoor mogelijk twee tot drie weken aan de kant, maar houdt hoop op Rome

Tallon Griekspoor heeft het advies gekregen om twee tot drie weken niet te tennissen. Nader onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat hij een scheur heeft opgelopen in het kapsel bovenop een voet en een klein scheurtje in de binnenband van een enkel.

Maar, ondanks het advies het twee tot drie weken rustig aan te doen, laat Griekspoor via social media weten dat met de juiste behandeling deelname aan het masterstoernooi van Rome niet uitgesloten is.

Dat toernooi begint op 10 mei. De beslissing over deelname moet Griekspoor nog nemen. Op zondag 28 mei gaat Roland Garros van start.

Opgave in Madrid

Griekspoor gaf afgelopen vrijdag op het masterstoernooi van Madrid op in de tweede ronde tegen de Spanjaard Jaime Munar. De Nederlandse nummer 36 van de wereld ging bij een mislukte volley door zijn rechterenkel en verliet ondersteund door zijn tegenstander en met een van pijn vertrokken gezicht de baan.

In een ziekenhuis in Spanje was al duidelijk dat Griekspoor geen spierschade had opgelopen. De 26-jarige tennisser werd in Nederland verder onderzocht en daar kwam de blessure aan het licht.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl