Marten de Roon, trefzeker voor Atalanta
NOS Voetbal

Scorende De Roon geeft Atalanta zicht op Champions League, Inter verliest weer

Doordat de Milanese ploegen blijven knoeien, heeft Atalanta de eerste vier weer in zicht, waardoor de club uit Bergamo mag hopen op deelname aan de Champions League. Ook omdat Atalanta zelf wel won, mede dankzij een scorende Marten de Roon op bezoek bij Cremonese (1-3).

De Oranje-international kreeg de bal kort voor rust na een kluts voor zijn voeten en maakte met een schot in de hoek de openingstreffer. Teun Koopmeiners en Hans Hateboer ontbraken vanwege blessures.

Internazionale verloor tegen Fiorentina voor de vierde keer in vijf duels (0-1) en moet nu oppassen dat het niet verder wegzakt.

  • NOS
    Juventus heeft vijftien strafpunten gekregen

Hoewel Romelu Lukaku voor België weer vier keer scoorde in de laatste twee interlands, heeft hij dat aantal in dienst van Inter in een heel seizoen nog niet bereikt in competitieverband.

Misser voor leeg doel

De kansen kreeg hij wel, zo maaide hij tegen Fiorentina drie meter voor een leeg doel over de bal heen. Giacomo Bonaventura werd uiteindelijk matchwinner, ondanks de inbreng van Denzel Dumfries en invaller Stefan de Vrij.

Juventus kruipt weer richting de Europese plekken. Moise Kean bezorgde de 'Oude Dame' de derde zege op rij, door vlak na rust de enige treffer op het bord te zetten tegen Hellas Verona (1-0).

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl