NOS Nieuws

Youtuber Dennis Schouten gewond na steekpartij in Enschede

De populaire youtuber Dennis Schouten is naar eigen zeggen gewond geraakt bij een steekpartij in een bar in Enschede. De 27-jarige Schouten deelt via Instagram foto's van zijn gehavende gezicht, waarop een flinke snee te zien is. Hij heeft aangifte gedaan van zware mishandeling.

Volgens Schouten gebeurde het incident uit het niets. "Ik zat met een vriend bij de bar te wachten op onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed. Dit is de boete die je kennelijk moet betalen, anno 2023, als je een mening hebt in Nederland", zegt de presentator van juicekanaal Roddelpraat.

Een screenshot van het Instagram-account van Dennis Schouten

"Ik neem alle risico's van mijn mening, mijn werk en mijn programma. Maar wat gaat er in je zieke hoofd om als je met een mes de stad in gaat. Ik dank God dat ik niet 5 centimeter hoger ben gestoken", aldus Schouten.

Een politiewoordvoerder bevestigt dat er in het centrum van Enschede een incident is geweest van zware mishandeling en dat er eerste hulp verleend is. De woordvoerder kan niet op namen ingaan. Er loopt een onderzoek naar de zaak, er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl