NOS Nieuws

Podcast De Stemming: terugblik op het hectische politiek jaar 2022

Nog een dag en dan knalt de wereld samen het nieuwe jaar 2023 in. Voordat we vooruit kijken, blikken we nog even terug op het afgelopen jaar. 2022 was een bewogen jaar voor politiek Den Haag, met veel crises: stikstofcrisis, wooncrisis, asielcrisis, om er maar een paar te noemen.

In deze speciale eindejaarsaflevering van De Stemming van Vullings en Van der Wulp nemen Joost en Xander je mee langs de politieke hoogte- en dieptepunten van 2022. Hoe staat de politiek ervoor? Wat waren de belangrijkste momenten dit jaar? En wie wijzen Joost en Xander aan als meest opvallende politicus?

Luister hier naar de podcast. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl