NOS NieuwsAangepast

Drie doden en zwaargewonde bij vermoedelijk frontale botsing in Rotterdam

Bij een ernstig verkeersongeval op een knooppunt in Rotterdam-Zuid zijn vanochtend vroeg drie doden gevallen. Het ongeluk gebeurde op de Groene Kruisweg ter hoogte van de A15 bij de afrit Charlois. Iets voor 06.00 uur kreeg de Rotterdamse politie een melding binnen. Waarschijnlijk zijn twee auto's frontaal op elkaar gebotst.

De hulpdiensten rukten in groten getale uit, zegt een woordvoerder in het NOS Radio 1 Journaal. Naast hulpdiensten als de politie, brandweer en ambulance was er ook een traumahelikopter ter plaatse.

"Die hebben nog geprobeerd eerste hulp te verlenen aan meerdere mensen, maar helaas mocht dat niet meer baten voor drie personen."

Camerabeelden

Voor zover de politie nu weet, waren er vier personen bij het ongeluk betrokken. Die vierde persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De weg blijft dicht totdat de politie het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk heeft afgerond. Hoelang dat zal duren is nog niet duidelijk. Voor het onderzoek worden onder meer camerabeelden bekeken en bandensporen geanalyseerd.

Doden bij frontale botsing in Rotterdam

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl