NOS NieuwsAangepast

Meisje (14) en man (39) dood na schietincident in huis Brunssum

Bij een schietincident in een woning in Brunssum zijn een meisje van 14 en een man van 39 om het leven gekomen. Het meisje, dat er woonde, stierf ter plekke. De man overleed in het ziekenhuis.

De overleden man kwam uit Heerlen. Eerdere berichten dat het om de stiefvader van het meisje zou gaan, kloppen niet volgens 1Limburg. Twee anderen die gewond raakten bij het incident liggen nog in het ziekenhuis.

Het incident gebeurde gisteravond rond 22.15 uur. Buren van het huis aan de Koolhofstraat hoorden de knallen, meldt de website van de regionale omroep. Agenten vonden in het huis het lichaam van het meisje en drie gewonden, van wie de 39-jarige man dus is overleden.

De politie doet vooralsnog geen mededelingen over de achtergrond van het drama. "Enerzijds is het onderzoek nog bezig, maar daarnaast zijn we ook terughoudend vanwege de privacy van de slachtoffers", zet een woordvoerder tegen de regionale omroep.

Hoe de twee gewonden eraan toe zijn, is niet bekendgemaakt. Een hond in de woning is meegenomen met de dierenambulance.

De politie doet onder meer een buurtonderzoek. Ook wordt de relatie tussen de slachtoffers onderzocht, meldt de politie.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl