ANP
NOS NieuwsAangepast

Politie vindt lichaam vermiste vrouw (36) uit Hoogeloon

De politie heeft in Half Mijl, nabij het Brabantse Hoogeloon, het lichaam gevonden van de vermiste Silvana Heber. Ze werd sinds zaterdag vermist.

Het lichaam werd gisteravond rond 23.00 uur gevonden in een bosgebied. Sinds het einde van de middag werd er in het gebied gezocht naar de vrouw, "na aanwijzingen", zo schrijft de politie. Vanochtend vroeg werd bekend dat het inderdaad om de vermiste vrouw gaat.

Eerder werd bekend dat de ex-partner van de 36-jarige Silvana als moordverdachte is aangemerkt.

Bij het uitkammen van het bosgebied rondom het huis van de vrouw in Hoogeloon werden speurhonden en een helikopter ingezet. Ook kregen de agenten hulp van het Veteranen Search Team (VST).

Het stuk bos was aan het oog onttrokken door grote zwarte schermen. Het onderzoek naar verdere sporen bij de vindplaats ging 's nachts verder om meer duidelijkheid te geven over de toedracht.

Lichaam vermiste vrouw uit Hoogeloon gevonden

Omroep Brabant schrijft dat er gisteravond nog een bijeenkomst was in het gemeenschapshuis in Hoogeloon vanwege de vermissingszaak. Er kwamen daar zo'n 150 mensen op af.

Volgens burgemeester Remco Bosma heeft de gebeurtenis een grote impact op het dorp. Zo hebben veel bewoners kinderen die bij de vier kinderen van Silvana op school of op de sportclub zitten "De gemeenschap is klein. Mensen komen elkaar tegen. Dit is een grote klap", zei Bosma.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl