SQ Vision Mediaprodukties
NOS NieuwsAangepast

18-jarige vrouw overleden tijdens festival in Haaren

Tijdens het festival Rebellion in het Brabantse Haaren is gisteravond een 18-jarige vrouw overleden, meldt de politie. De jonge vrouw raakte rond 20.00 uur onwel. Ze is nog gereanimeerd, maar is ter plaatse overleden. Volgens Omroep Brabant waren onder meer een traumahelikopter en een ambulance aanwezig om hulp te verlenen.

De organisatie laat weten "enorm aangeslagen" te zijn door het incident. "Een dag vol plezier, vermaak en saamhorigheid krijgt hierdoor een gitzwart randje. We leven mee met familie, vrienden en andere nabestaanden en wensen hen veel sterkte toe", staat in een verklaring van de organisatie.

Drugsgebruik

Een forensisch arts heeft vannacht in bijzijn van politiemensen het stoffelijk overschot geschouwd. Agenten spraken met vriendinnen van de vrouw. De politie houdt er rekening mee dat ze is overleden als gevolg van drugsgebruik. De recherche doet echter nog verder onderzoek.

Op het festival, dat tot middernacht duurde, traden meer dan 35 hardstyle-artiesten op. Het evenement werd georganiseerd op een festivalterrein iets buiten Haaren.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl