Ten Hag in gesprek met Malacia
NOS Voetbalβ€’β€’Aangepast

Ten Hag met Manchester United in League Cup wel langs Aston Villa

Manchester United ging zondag in de Premier League nog met 3-1 onderuit tegen Aston Villa, maar de onderlinge ontmoeting in de derde ronde van de League Cup leverde wel lachende gezichten op. De formatie van Erik ten Hag zegevierde met 4-2. Burnley is in de achtste finales de volgende tegenstander.

Pas na de pauze ontbrandde het duel in het tweede Engelse bekertoernooi. De bezoekers namen op Old Trafford de leiding via Ollie Watkins, maar binnen de minuut herstelde Anthony Martial het evenwicht (1-1).

Aston Villa nam opnieuw de leiding door een eigen doelpunt van Diogo Dalot, na een kopbal van Leon Bailey (1-2).

Manchester United, met de op het WK hopende Tyrell Malacia en Donny van de Beek in de basis, toonde wederom veerkracht. Marcus Rashford zette de 2-2 op het bord.

Daarmee was het nog niet gedaan. Ten Hag zag zijn ploeg doorstomen. Bruno Fernandes schoot raak via Tyrone Mings en Scott McTominay bepaalde in blessuretijd de eindstand op 4-2.

Ronaldo ziek

Bij Manchester United ontbraken in de basiself onder meer de zieke Cristiano Ronaldo, doelman David de Gea, verdediger Lisandro MartΓ­nez en middenvelders Christian Eriksen en Casemiro.

In de achtste finales is Burnley, de huidige koploper in het Championship, de opponent. Manchester City werd gekoppeld aan Liverpool.