NEC buigt tegen Go Ahead 3-1 achterstand in slotfase om in gelijkspel

Bekijk de samenvatting van NEC - Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft bij NEC in de slotfase een overwinning weggegeven. Vlak voor tijd maakten de Nijmegenaren de 3-3.

NEC had een bliksemstart dankzij Oussama Tannane. De aanvaller begon een dribbel halverwege de helft van Go Ahead, zette drie verdedigers in het hemd en schoof koeltjes binnen.

De uitploeg kwam echter al snel weer op gelijke hoogte toen Isac Lidberg simpel kon inkoppen.

Verdedigend zwak

Verdedigend lieten beide teams steken vallen, waar Bobby Adekanye namens Go Ahead vlak voor rust van kon profiteren. De aanvaller draaide kort weg en schoof de bal binnen.

Sandler maakt late gelijkmaker: 'Gisteren schoot ik er een paar naast'

Vlak na rust liep Go Ahead verder uit. Adekanye bood Oliver Edvardsen de bal op een presenteerblaadje aan en de Noor maakte het af. De thuisploeg wilde nog wat rechtzetten, maar de beste kansen waren voor de Eagles.

Toch kon Magnus Mattsson weer wat hoop terugbrengen bij de Nijmegaren door met een intikker uit de rebound de aansluitingstreffer te maken. In de extra tijd redde invaller Philippe Sandler een punt voor de thuisploeg.