Pro Shots
NOS Voetbal

Feyenoord stalt overbodige Diemers in Emmen en ontbindt huurcontract Hendrix

Feyenoord is flink aan het doorselecteren in de laatste weken van de transfermarkt. De overbodige middenvelders Mark Diemers en Jorrit Hendrix zijn inmiddels ook uit Rotterdam-Zuid vertrokken.

Diemers (28) was twee seizoenen geleden nog een van de duurste zomeraankopen van Feyenoord, dat de smaakmaker van Fortuna Sittard op het laatste moment wegkaapte voor de neus van FC Groningen. Onder trainer Arne Slot belandde de Fries echter al snel op een zijspoor. Afgelopen halfjaar speelde hij al op huurbasis bij Hannover 96.

Ook bij FC Emmen gaat Diemers op huurbasis aan de slag. Na dit seizoen is hij transfervrij, dus Feyenoord houdt daarna niets aan de speler over.

Hendrix naar Duitsland

Voormalig Oranje-international Hendrix (27) kwam afgelopen winter voor anderhalf seizoen over uit Moskou, maar de huurovereenkomst tussen Feyenoord en Spartak is voortijdig ontbonden.

Hendrix heeft al een nieuwe club gevonden. De oud-speler van PSV stapt transfervrij over naar Fortuna Düsseldorf, uitkomend op het tweede niveau van Duitsland.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl