Novum RegioFoto
NOS Nieuws

Man komt om bij mishandeling in Rotterdamse Club Blu, verdachte opgepakt

In Rotterdam is een man van 29 overleden nadat hij vannacht in een club was mishandeld. De politie heeft een 25-jarige man aangehouden, hij wordt verdacht van doodslag.

De mishandeling was in Club Blu op de Prins Alexanderlaan, in het oosten van de stad. Rond 05.30 uur kreeg de politie een melding binnen van een mishandeling. Eenmaal ter plaatse reanimeerden de agenten het slachtoffer.

De man, een Rotterdammer, werd daarna naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij. De precieze doodsoorzaak is nog onduidelijk.

De 25-jarige verdachte werd nog in de club aangehouden. Het gaat om een man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Onduidelijk is wat er precies is voorgevallen, maar waarschijnlijk ging het om een vechtpartij, zegt een woordvoerder van de politie.

De politie heeft al getuigen gehoord en is nog op zoek naar meer mensen die de mishandeling hebben gezien. Het was tijdens het incident druk in de club.

De discotheek werd de afgelopen jaren meerdere malen op last van de gemeente gesloten vanwege geweldsincidenten. Ook werd er tot twee keer toe een handgranaat bij de ingang gevonden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl