Cristiano Ronaldo

Manchester United wint mede dankzij Ronaldo eindelijk weer in de Premier League

Manchester United heeft na drie duels zonder zege weer eens gewonnen in de Premier League. Op Old Trafford versloeg de nieuwe club van Ajax-trainer Erik ten Hag Brentford met duidelijke cijfers: 3-0.

Na nederlagen tegen Liverpool (4-0) en Arsenal (3-1) en een gelijkspel met Chelsea (1-1) snakte de ploeg van Ralf Rangnick, die afzwaaide op Old Trafford, naar een zege. De toon werd tegen Brentford al vroeg gezet.

Met een mooie volley zette Bruno Fernandes de thuisploeg al na negen minuten op 1-0. United joeg fanatiek op meer doelpunten en leek op 2-0 te komen door Ronaldo, die op maat bediend werd door Mata. Hij stond echter nipt buitenspel.

Applaus

Bij rust kreeg United, in tegenstelling tot de afgelopen weken, een applaus voor zijn inspanningen. Ook doelman David de Gea kreeg kort na rust de handen op elkaar toen hij attent was bij inzetten van Christian Eriksen en Ivan Toney.

Niet veel later werd Ronaldo gevloerd door Rico Henry en de Portugees schoot zelf de strafschop binnen. Raphaël Varane, bezig aan zijn 28ste duel voor United, zette met zijn eerste goal voor de club de eindstand op het bord.