NOS Voetbal

Slot houdt gemoederen flink bezig als Ajax ter sprake komt: 'Ophef niet begrepen'

Arne Slot blijft bij zijn eerdere uitspraken over een mogelijk dienstverband bij Ajax. De trainer van Feyenoord liet onder meer weten niets uit te sluiten, wat de nodige speculaties veroorzaakt in de media.

Nu Erik ten Hag definitief naar Manchester United gaat en Ajax dus een nieuwe coach zoekt, kan hem voor het eerst direct worden gevraagd of hij interesse heeft in de vacature. "Elk woord dat ik er nu nog over zeg, zou tot headlines kunnen leiden", zegt Slot, die stellig bij zijn eerdere reactie blijft. "Ik vond het zelf heel duidelijk."

Slot zwijgt over Ajax: 'Elk woord zou tot headlines kunnen leiden'

Daar zijn de meningen echter over verdeeld, ook al zei Slot enkele weken geleden in Studio Voetbal nog dat hij zich "geen enkele voorstelling kon maken" van een overstap naar Amsterdam.

Geen harde ja of nee

Een harde ja of nee - waar clubicoon Willem van Hanegem eerder deze week om vroeg - wilde Slot de aanwezigen niet geven, mede doordat hij in het verleden tegen alle verwachtingen in zijn contract bij AZ al niet uitdiende.

"Ik hoor Pep Guardiola wel eens zeggen 'next question', als een vraag hem niet bevalt. Laat ik dat nu ook maar eens doen, als er nog iemand over begint", besluit Slot, die met Feyenoord zondag de derde plaats verdedigt tegen FC Utrecht en ook Europees nog actief is.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl