Johnny de Mol
NOS Nieuws

Ex-vriendin Johnny de Mol gehoord over aangifte mishandeling

Johnny de Mol wordt door zijn ex-vriendin Shima Kaes beschuldigd van drie ernstige gevallen van mishandeling. Dat blijkt uit de aangifte die in handen is van HP/De Tijd. Kaes is vorige week op twee verschillende dagen door de Amsterdamse politie in totaal zeven uur lang gehoord over de aangifte die betrekking heeft op gebeurtenissen in 2015. De aangifte werd al eind 2020 gedaan.

De Mol en Kaes hadden in 2014 en 2015 een relatie. Shima Kamali Sarvestani, zoals Kaes voluit heet, zegt drie keer door hem te zijn mishandeld. HP/De Tijd citeert uitgebreid uit de aangifte. Het eerste incident vond plaats toen De Mol en Kaes in Tulum in Mexico op vakantie waren. Na een woordenwisseling over het cocaïnegebruik van De Mol werd ze volgens haar geschopt en geslagen en aan haar haren getrokken.

'Veel te ver gegaan'

Volgens de aangifte zijn er zes mensen die niet rechtstreeks getuige zijn geweest, maar Kaes wel kort daarna hebben gezien en haar letsel hebben waargenomen. De Mol zou daarna in een appje spijt hebben betuigd. "Nooit goed te praten. Kansloos!! Fout. Onwaardig. Maar niet terug te draaien. Ik accepteer alle consequenties. Natuurlijk klopt dit niet. Ben veel te ver gegaan."

Kaes zou hem daarop hebben vergeven en afspraken met De Mol hebben gemaakt over therapiesessies om zijn woede-aanvallen te beteugelen.

Het tweede incident was volgens de aangifte in maart 2015, toen De Mol het Edison Pop Gala presenteerde in een club in Amsterdam. Na een ruzie zou hij Kaes een vuistslag hebben gegeven, waardoor ze viel. Drie mensen zagen dat gebeuren. Later die avond ging het geweld in hun woning verder: Kaes zou geschopt en geslagen zijn en De Mol zou haar keel dicht hebben geknepen.

Ze gingen volgens de berichtgeving daarna samen naar de Spoedeisende Hulp van een ziekenhuis. Kaes zei daar naar verluidt dat ze van de trap was gevallen, waarop de dienstdoende arts zei dat niet te geloven.

Foto's van verwondingen

Het derde en laatste incident zou in mei 2015 op Ibiza zijn geweest. Ook hier was een ruzie over De Mols drugsgebruik de aanleiding. Volgens de aangifte schopte en sloeg hij haar in de tuin van een hotel. Ook hier zou haar keel zijn dichtgeknepen. Later werd ze naar verluidt op hun hotelkamer verder mishandeld. In de aangifte wordt de vrouw van John de Mol (de vader van Johnny) als getuige genoemd.

Na dat laatste incident ging Kaes naar een huisarts van een vriendin. Ze durfde niet naar haar eigen huisarts, omdat die ook de arts van De Mol is. De bevindingen van de huisarts maken ook deel uit van de aangifte.

HP/De Tijd heeft ook tientallen foto's waarop de verwondingen van Kaes te zien zijn in handen. Het blad zegt dat de foto's de beweringen van Kaes lijken te bevestigen. Maar omdat uit de beelden niet kan worden opgemaakt wie het letsel heeft toegebracht, publiceert HP/De Tijd ze niet.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl