1. Ga naar het menu
  2. Ga naar de inhoud
NOS
NOS NieuwsAangepast

Podcast: Het beste uit het Oog

De VVD wil Nederland minder afhankelijk maken van Russisch gas en wil onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om te boren op de Noordzee. Gasexpert René Peters vertelt hoe reëel dit plan is.

Willem Vissers is door de Nederlandse Sportpers uitgeroepen tot sportjournalist van het jaar. Vissers is al jaren werkzaam bij de Volkskrant en vertelt waarom hij zijn werk nog altijd met zoveel plezier doet.

Verder deelde acteur Will Smith een klap uit aan komiek Chris Rock tijdens de Oscars. Journalisten Carol Rock en Sandra Heerma van Voss gaan na wat voor gevolgen deze actie voor Smith kan hebben.

En dichter Ingmar Heytze leest in zijn poëzierubriek een aantal aangrijpende gedichten voor over de Russische invasie in Oekraïne.

Deze aflevering van Het beste uit het Oog kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl