Frank Arnesen, de technisch directeur van Feyenoord
NOS Voetbal

Feyenoord en Arnesen bereiken principeakkoord: contractverlenging van één jaar

Feyenoord gaat het contract van technisch directeur Frank Arnesen verlengen. De club en de 65-jarige Deen hebben een principeakkoord bereikt over een nieuwe verbintenis, die tot medio 2023 loopt.

"Uiteraard is het mooi om langer bij Feyenoord te blijven. Met de technische staf, de scouting en alle overige collega's binnen de club is sprake van een heel prettige samenwerking, waarbij we stap voor stap verder bouwen aan een solide voetbalfundament. We zijn met iets moois bezig, dat begint voorzichtig zijn vruchten af te werpen en ik wil dat proces heel graag nóg verder brengen dan we nu al zijn", zegt Arnesen op de clubwebsite.

Aflopend contract

Het contract van Arnesen zou deze zomer aflopen. Feyenoord en Arnesen waren al enige tijd in gesprek over een contractverlenging, maar nu is er dus eindelijk witte rook. De Deen werkt sinds begin 2020 bij Feyenoord.

Eind vorige maand werd al het contract van hoofdtrainer Arne Slot verlengd tot medio 2024. Ook assistenten John de Wolf en Marino Pusic tekenden bij in De Kuip.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl