NOS NieuwsAangepast

Podcast Oog: The Voice, Taghi's neef en nieuwe hoofdstad Indonesië

Tientallen vrouwen vertelden bij het YouTube-programma BOOS over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van The Voice of Holland, onder meer door bandleider Jeroen Rietbergen en juryleden Ali B en Marco Borsato. NRC-journalist Wilfred Takken en theatermaker Janke Dekker praten over het probleem en de gevolgen.

Misdaadjournalist Jan Meeus van NRC volgde de eerste zitting met de neef van Ridouan Taghi, Youssef T., die zou hebben meegeholpen aan drie ontsnappingsplannen. En architect en urbanist Winny Maas vertelt over de nieuwe Indonesische hoofdstad: Nusantara.

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

De NOS op 3 Tech Podcast: iedere donderdag praten Casper Meijer of Jonna ter Veer en hun gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl