Victor Oshimen van Napoli baalt flink

Inter bezorgt koploper Napoli in Serie A eerste nederlaag van het seizoen

Internazionale heeft Napoli in de Serie A op z'n eerste nederlaag getrakteerd. In een aantrekkelijk duel in Milaan, waarin de technologie Inter goed gezind was, ging de koploper met 3-2 onderuit.

Napoli nam na een kwartier spelen brutaal de leiding via Piotr Zielinski, die hard raak schoot. Nog geen tien minuten later kwam de bal op de arm van Kalidou Koulibaly, op advies van de VAR ging de bal op de stip.

Hakan Calhanoglu faalde niet en zette Inter, waar Stefan de Vrij geblesseerd was en Denzel Dumfries de hele wedstrijd vanaf de bank moest toekijken, weer naast de koploper.

Stand in La Liga na speelronde 13

Op slag van rust kopte Ivan Perisic richting doel. Napoli-doelman David Ospina dacht de bal nog te redden, maar het horloge van de arbiter ging af: doelpunt.

Inter-aanvaller Lautaro Martínez leek het treffen te beslissen toen hij na een uur spelen op aangeven van Joaquin Correa de 3-1 maakte, maar de ingevallen Dries Mertens stond nog geen drie minuten op het veld of hij zorgde al voor de aansluitingstreffer voor Napoli.

In de blessuretijd, van maar liefst acht minuten, werd het nog spannend en voorkwam doelman Samir Handonic met een miraculeuze redding de 3-3. Mertens had diep in de blessuretijd ook nog de gelijkmaker op zijn schoen, maar schoot hoog over.