1. Ga naar het menu
  2. Ga naar de inhoud
AFP
NOS Voetbal

Schandaal bij PSG: Diallo opgepakt na mishandeling teamgenote

Een schandaal bij Paris Saint-Germain heeft voor flink wat beroering gezorgd. Middenvelder Aminata Diallo is aangehouden in het onderzoek dat loopt naar de mishandeling van haar teamgenote Kheira Hamraoui, dat bevestigt de topclub.

Hamraoui werd vorige week door twee gemaskerde mannen op brute wijze uit een door Diallo bestuurde auto getrokken. Een van die mannen sloeg meerdere keren met een ijzeren staaf in op de benen van Hamraoui.

De 31-jarige Française moest door de verwondingen die ze opliep het Champions League-duel met Real Madrid aan zich voorbij laten gaan. Dat had haar honderdste optreden moeten worden in de Champions League.

Motief: meer speeltijd

Voor Diallo, normaal gesproken geen vaste waarde, was er juist wel weer een basisplaats. Zij wordt volgens L'Equipe nu verdacht van het opzetten van de aanval op haar teamgenote om meer speeltijd te kunnen krijgen.

"Wij veroordelen dit in de krachtigste bewoordingen", zegt PSG in een reactie. "De club werkt samen met justitie om de feiten boven tafel te krijgen."

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl